Puolijohdekomponentit

Keraamiset kuoret ja piirilevyt

Erittäin luotettava keraaminen kotelointi- ja alustatekniikka mahdollistavat älypuhelimissa, kuituoptiikassa, ajoneuvoelektroniikassa (kuten ajovalojen LEDeissä) ja monissa muissa sovelluksissa käytettävien komponenttien pienentämisen. Kyocera hyödyntää mittavaa asiantuntemustaan materiaaleista, prosesseista ja suunnitteluteknologioista varmistaakseen alustojen ja koteloiden erinomaisen toiminnan.

Elektroniikkalaitteiden keraamiset pintaliitän-täpakkaukset

Kyoceran erittäin pienikokoiset kideoskillaattorien ja muiden komponenttien keraamiset pintaliitäntäpakkaukset auttavat pienentämään älylaitteiden kokoa samalla kun ne parantavat suorituskykyä.

Keramiikkapakkauk- set kuvantunnistimille

Kuvantunnistimien keramiset komponentit auttavat luomaan pienempiä kameramoduuleja suuremmalla suorituskyvyllä.

Optiset komponentit

Kyocera tukee nykyistä laajakaistainternetiä kuituoptisten liittimien ja laserdiodipakkausten tapaisilla komponenteilla, jotka suojaavat signaalilaitteita ja varmistavat korkeat tiedonsiirtonopeudet. 

LED-tuotteiden keramiikkapinnoite

Erinomaisen lämmönjohtavuuden ja luotettavuutensa vuoksi Kyoceran keramiikkapinnoitteet sopivat erinomaisesti LED-tuotteiden pinnoitukseen aina yleispolttimoista ajoneuvojen ajovaloihin.

Autoteollisuuden elektronisen ohjausyksikön keraamiset monikerrossubstraatit

Kyoceran pienikokoisia elektronisen ohjausyksikön (ECU) substraatteja käytetään voimansiirtojärjestelmissä, joissa ne saavat aikaan korkean piirin tiheyden, joka kestää erittäin hyvin lämpöä, estää lämmön haihtumisen ja on luotettava.


Miniatyyrikidelaitteet

Äärimmäisen pienikokoiset keraamiset kotelot mahdollistavat elektroniikassa tarvittavien kidelaitteiden miniatyrisoinnin. Nämä kotelot suojaavat kiteitä täysin hermeettisellä ja erittäin luotettavalla tiivistyksellä kotelon ollessa mitoiltaan vain 1,0 x 0,8 mm, eli pienimpiä maailmassa.

*Perustuu Kyoceran tammikuussa 2018 tekemään tutkimukseen.

LED-valot ylivertaiseen värintoistoon

Kyoceran asiakkaan tarpeisiin valmistetut LED-valot mahdollistavat tarkan väritoiston – parantaen gallerioiden ja museoiden näyttelyiden vaikuttavuutta ja tehostaen kaupallisia prosesseja teollisuuden sovelluksista vesiviljelyyn.


Orgaaniset pakkaukset ja painetut piirilevyt

Nopea tieto- ja viestintäteknologian (ICT) kehitys ja Internetin leviäminen vaatii paremmin toimivia ja suorittavia elektroniikkalaitteita. Kyoceran orgaaniset monikerrospaketit ja painetut piirilevyt auttavat vastaamaan tähän vaatimukseen.

Flip-Chip-pakkaukset

Nämä monikerroksiset pintaliitospakkaukset käyttävät uusinta mikrojohdotus- ja matalan profiilin monikerrosteknologiaa. Ne tukevat palvelinten, reitittimien ja mobiilien viestintälaitteiden parempaa toiminnallisuutta ja suorituskykyä.

Langattoman viestinnän alustat

Kyoceran orgaanisia alustoja käytetään älypuhelinten televiestintämoduuleissa ja ajoneuvoissa olevissa järjestelmissä, joissa tarvitaan sisäänrakennettuja kondensaattoreita ja muita komponentteja.

Kootut piirilevyt

Näitä piirilevyjä käytetään laajalti PC-tietokoneissa, mobiililaitteissa ja muissa tuotteissa, joissa käytetään korkeatiheyksisiä pintaliitäntälevyjä.

Korkeatiheyksiset monikerroksiset painetut piirilevyt

Näitä korkean suoritustason piirilevyjä käytetään korkealuokkaisissa palvelimissa ja telekommunikaatiojärjestelmissä, joissa suuret emolevyt ja takapaneelit voivat tarvita jopa 50 kerrosta.


Orgaaniset materiaalit

Liiketoiminta-alueemme kattavat monipuolisia teollisuudenaloja, kuten digitaaliset laitteet, ajoneuvojen valmistuksessa ja energiantuotannossa käytettävät orgaanisten materiaalien tutkimukseen perustuvan teknologian laitteet.

Puolijohteiden epoksikapselointi-materiaalit

Kyocera tarjoaa uusia epoksimateriaaleja siirto- ja ahtopuristusprosesseihin kevyiden massatuotantotavaroiden luomiseksi.

Puolijohde-komponenttien kiinnitysaineet

Sähköä johtavat puolijohde tahnat, LEDejä, sähkölaitteita ja elektroniikkakomponentteja varten auttavat jatkuvasti kasvavien suorituskykyvaatimusten täyttämisessä. Esimerkkejä ovat nano-sintratut metallimassat ja lämpöä johtavat massat.

Lakat

Palonsuojalakkamme on suunniteltu vähentämään ympäristön kuormitusta ja samalla ne auttavat tekemään sähkömoottoreista entistä tehokkaampia – mukaan lukien sähköautoissa ja teollisuuden laitteissa käytettävät sähkömoottorit.

Scroll to top