THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Tietoa
  3. Liiketoimintasegmentit
  4. Muut tuotteet & palvelut

Muut tuotteet & palvelut

Kehittyneet ratkaisut moniin käyttötarkoituksiin

Kyocera käyttää eri aloilta keräämäänsä teknologista kokemusta kehittääkseen liiketoimia monilla eri teollisuudenaloilla.
Tavoitteenamme on auttaa ratkaisemaan ihmisten arkipäivän keskeisiä ongelmia ympäri maailmaa.

Työvoimapulan ratkaiseminen tekoälyllä toimivilla robottiratkaisuilla

Tekoälyllä tomivat yhteistyörobotti

AI-yhteistyörobottijärjestelmä

Kyoceran yhteistyörobottijärjestelmässä käytetään sen omaa tekoälyteknologiaa vähentämään opetukseksi kutsuttuja ohjelmointivaiheita, jotta yhteistyörobotit toimivat autonomisemmin.
Järjestelmämme auttaa laajentamaan yhteistyörobottien käyttöä, mikä on erittäin kysyttyä eri alojen työvoimapulan ratkaisuna.

Uuden sukupolven laserratkaisut

GaN-laserdiodilaitteet

Laserdiodimoduulit, Lasertaskulamppu

Kyocera kehittää galliumnitridi (GaN) -laserdiodilaitteita, jotka ovat erittäin tehokkaita ja joiden tehonanto on suurta.
GaN-diodeita odotetaan käytettävän monissa käyttötarkoituksissa, laservalaistus, autoteollisuuden ajovalot, Li-Fi-verkot*, langaton virta ja sterilointikäsittelyt.

*Li-Fi: Langaton viestintätekniikka, jossa käytetään laservaloa, LEDejä jne. radioaaltoja käyttävään Wi-Fi:in verrattuna

Tuotteet & palvelut

Teollisuustyökalut

Leikkaavista työkaluista paineilmakäyttöisiin ja sähköisiin moottorikäyttöisiin työkaluihin, tarjoamme monipuolisena teollisuustyökalujen valmistajana ratkaisuja eri tarpeisiin.

Leikkaavat työkalut

Pneumaattiset ja moottoroidut työkalut

Televiestinnän ja energian infrastruktuurin suunnittelupalvelut

IT-tuotteiden ja -ratkaisujen tarjoamisen lisäksi Kyocera rakentaa televiestinnän infrastruktuureita ja aurinkovoimalaitoksia ja hallinnoi niitä.

IT-ratkaisut

Televiestinnän ja uudistuvan energian suunnittelu

Lifestyle-tuotteita, jotka helpottavat ihmisten arkea

Ainutlaatuiseen hienokeramiikkateknologiaamme perustuen tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita kuluttajatuotteita – korut ja keittiötarvikkeet mukaan lukien.
Meillä on myös Japanissa useita hotelleja, jotka perustuvat "Hospitality with a heartfelt smile" (vieraanvaraisuutta sydämellisesti hymyillen) -konseptille.

Korut

Keraamiset keittiötarvikkeet

Hotelli Kyocera (Kagoshima, Japani)

Hotelli Nikko Pricess Kyoto (Kioto, Japani)