THE NEW VALUE FRONTIER

Meidän tuotemerkkimme

The Kyocera brand symbol

"Uusien arvojen rajamaalla oleminen" heijastaa Kyoceran sitoumusta teknologian eturintamaan kuuluvien uusien arvojen jatkuvaan kehittelyyn.
Maailmanlaajuinen Kyocera konserni kehittää ainutlaatuisia teknologioita ja soveltaa niihin visiotaan arvokkaiden tuotteiden luomisesta niitä kaipaaville markkinoille.

Kyoceran maailmanlaajuiseen tuotevalimoimaan kuuluu edistyksellisiä materiaaleja, komponentteja, laitteita, tarvikkeita, tietoliikenneverkkojen suunnittelua ja muita palveluja.
Laajan ammattitaidon ansiosta Kyocera pystyy integroimaan prosesseja kehittelystä ja tuotannosta myyntiin ja logistiikkaan yhden tuotantolinjan sisällä.
Resurssien tehokkaan hyödyntämisen ansiosta syntyy konsernin laajuisia synergioita, joiden tuloksena syntyy erittäin hyvälaatuisia, toimivia ja arvokkaita tuotteita.
Jokainen tuotantolinja kehittää ahkerasti uusia tuotteita ja markkinoita yhdistelemällä Kyocera-konsernin teknologioita vastaamaan nousevia trendejä.
"Asiakas on tärkein" -periaatteen mukaisesti luomme uusia arvoja, jotta asiakkaamme ovat tyytyväisiä hintaan, laatuun, palveluun ja toimitukseen.