THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Tietoa
  3. Liiketoimintasegmentit
  4. Ympäristö & energia

Ympäristö & energia

Kehittynyt saastuttamattoman energian teknologia varmistaa kestävän yhteiskunnan

Olemme sitoutuneet parantamaan maailmaa uusiutuvalla energialla, ja sen pohjalta olemme kehittäneet, valmistaneet ja käyttäneet aurinkoenergiaa luovia järjestelmiä jo lähes puoli vuosisataa ja olemme äskettäin laajentaneet energiaratkaisujamme käsittämään akkuteknologiat ja vastaavat tuotteet.
Tulevaisuudessa kehitämme edelleen uusia ratkaisuja, jotka suojaavat globaalia ympäristöämme ja auttavat saavuttamaan hiilineutraalin yhteiskunnan.

Kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa uudistuvan energian ja AI-hallintajärjestelmien avulla

Optimoitu paikallinen energianhallinta, paikallisiin tarpeisiin räätälöitynä

Kyocera kehittää energianhallintajärjestelmiä virrankulutuksen optimoimiseksi ja edistämään uudistuvien resurssien tehokasta käyttöä.
Käyttämällä AI:ta tehontarpeen ja -luonnin arviointiin sekä luomalla jokaisen rakennuksen tai käyttöalueen kokonaisenergiaa hallinnoiva järjestelmä voi teknologiamme ratkaista tietyille alueille, yrityksille ja jopa yksityisille tehtaille ainutlaatuiset energiahaasteet.
Pyrimme avustamaan kestävien älykkäiden kaupunkien kehityksessä uusiutuvaa energiaa käyttämällä.
Saavutamme tämän tutkimuksen ja kehityksen sekä itsestään liikkuvan virransiirron* Proof-of-concept-testeillä, katastrofiavulle tarkoitettujen hätävirtajärjestelmien sekä paikallista kehitystä tukevien toimien avulla.* Itsestään liikkuva: Järjestelmä yritysten omissa sähkölaitoksissa tuottaman sähkön siirtämiseksi muualla sijaitseviin yrityksen omiin laitoksiin.

Tuotteet

Monipuolisten ratkaisujen kehittäminen puhdasta energiaa varten

Kyocera kehittää aurinkokennoja, jotka luovat energiaa auringosta; akkuja, jotka varastoivat sähköä päivittäistä käyttöä ja hätätilanteita varten; ja erittäin tehokkaita kiinteäoksidipolttokennoja (SOFC:itä), jotka tuottavat sähköä vedystä ja hapesta ja voivat tuottaa kuumaa vettä virranluomisen aikana syntyvästä lämmöstä.

Aurinkokennot

Varastoakut

SOFC:t

Ympäristöystävällinen tuotekehitys

CERAPHIC® LED -valaistus

Purppuranpunaiset LEDit ja RGB-heijastavat materiaalit tarjoavat kirkasta ja kaunista valaistusta monissa kohteissa, taidemuseot ja ravintolat mukaan lukien.
Niiden värintoisto-ominaisuudet ovat kehittyneitä ja ne voivat tuottaa valoa, joka on lähellä luonnollista auringonvaloa.

*"CERAPHIC" on Kyocera Corporationin Japanissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki

Digitaalisen tulostuksen mustesuihkukirjoituspäät

Kyoceran tehokkaat mustesuihkukirjoituspäät ympäristöystävälliseen digitaaliseen tulostukseen auttavat eliminoimaan painolevyjä ja puhdistusliuottimia.
Nämä tuotteet tukevat kaupallisen tulostuksen digitalisointia ja auttavat vähentämään ympäristövaikutusta.