THE NEW VALUE FRONTIER
  1. Home
  2. Tietoa
  3. Liiketoimintasegmentit
  4. Ympäristö & energia

Ympäristö & energia

Kehittynyt saastuttamattoman energian teknologia varmistaa kestävän yhteiskunnan

Olemme sitoutuneet parantamaan maailmaa uusiutuvalla energialla, ja sen pohjalta olemme kehittäneet, valmistaneet ja käyttäneet aurinkoenergiaa luovia järjestelmiä jo lähes puoli vuosisataa ja olemme äskettäin laajentaneet energiaratkaisujamme käsittämään akkuteknologiat ja vastaavat tuotteet.
Tulevaisuudessa kehitämme edelleen uusia ratkaisuja, jotka suojaavat globaalia ympäristöämme ja auttavat saavuttamaan hiilineutraalin yhteiskunnan.

Sovelluskohtaisen energiateknologian kehittäminen

Edistyneet akkuteknologiat saastuttamatonta energiaa varten

Kyocera kehittää kolmenlaisia akkuratkaisuja uusiutuvan energian tuottamiseen, varastointiin ja säästämiseen: aurinkopaneeleita, varastoakkuja, jotka varastoivat sähköä hätävaravirtalähteeksi, ja erittäin tehokkaita kiinteäoksidipolttokennoja, jotka tuottavat sähköä vedystä tai maakaasusta ja tuottavat samalla lämmintä vettä sähköntuotannosta syntyvällä lämmöllä.

Haluamme tehdä kestävistä älykkäistä kaupungeista todellisuutta, joten teemme testejä, joilla pyritään ratkaisemaan eri alueiden, yritysten ja tehtaiden energiaongelmia. Konseptimme käyttää tekoälyä (AI) sekä kaupallisten käyttäjien energiantarpeen että uusiutuvista energialähteistä saatavan energian ennustamiseen, mikä mahdollistaa energian kysynnän ja tarjonnan tasapainottamisen rakennus- tai aluekohtaisesti.

*SOFC: kiinteäoksidipolttokenno

Tuotteet & ratkaisut

Mustesuihkutekstiilitulostin kestävään muotiin

FOREARTH*1

Koneellinen puhdistus ja muut perinteisen tekstiili- ja kangaspainannan*2 prosessit tuottavat valtavia määriä teollisuusjätevesiä. Tämän suuren ja kasvavan ympäristöongelman ratkaisemiseksi Kyoceran uudessa FOREARTH-mustesuihkutekstiilitulostimessa on vedetön konsepti, joka eliminoi useat suuria vesimääriä käyttävät prosessit, kuten esikäsittelyn, puhdistuksen ja höyrystämisen. FOREARTHin avulla pyrimme vähentämään muotiteollisuuden ympäristövaikutuksia. *1 "FOREARTH" on KYOCERA Corporationin rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa. *2 Painanta tarkoittaa tässä kuvioiden painamista kankaaseen.

Ympäristöystävällinen tuotekehitys

CERAPHIC® LED -valaistus

Purppuranpunaiset LEDit ja RGB-heijastavat materiaalit tarjoavat kirkasta ja kaunista valaistusta monissa kohteissa, taidemuseot ja ravintolat mukaan lukien.
Niiden värintoisto-ominaisuudet ovat kehittyneitä ja ne voivat tuottaa valoa, joka on lähellä luonnollista auringonvaloa.

*"CERAPHIC" on Kyocera Corporationin Japanissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki

Keraaminen veitsi, jossa on bioperäinen kahva

Tämän veitsen kahva on valmistettu sokeriruo'osta peräisin olevasta bioperäisestä materiaalista öljyn kulutuksen
vähentämiseksi. Lisäämme myös 100-prosenttisesti kierrätettävien, muovittomien pakkausten käyttöä.