Elektroniikkalaitteet

Elektroniikkakomponentit ja -laitteet

Elektroniikkakomponentteja tarvitaan kaikissa elektroniikkalaitteissa, kuten älypuhelimissa, kannettavissa laitteissa ja teollisuuden laitteissa. Kyocera antaa merkittävän panoksen elektroniikan kehitykseen uraa uurtavan teknologiaosaamisensa ja korkealaatuisen valmistusprosessinsa ansiosta.

Teholaitteet

Teholaitteet ovat tärkeitä korkeajännite- ja korkeavirtapiireille, ja Kyocera tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka auttavat säästämään energiaa niin kuluttajatuotteissa kuin teollisuuden laitteissakin. 

Kidelaitteet

Kidelaitteilla on tärkeä rooli digitaalisessa teknologiassa, kuten älypuhelimissa, ajoneuvojen laitteissa ja esineiden internetissä (IoT). Kyocera hallitsee kidelaitteiden valmistuksen kaikki vaiheet, se jopa tuottaa itse tarvitsemansa kidemateriaalit.

Kondensaattorit

Monikerroksiset keraamiset kondensaattorimme on valmistettu edistyksellisistä dielektrisistä materiaaleista hyödyntäen tarkkaa tuotantoteknologiaa. Niitä käytetään miniatyyristen, erittäin kevyiden ja erittäin toiminnallisten elektroniikkalaitteiden kehittämiseen.

SAW-laitteet

Akustisen pinta-aallon (Surface Acoustic Wave = SAW) laitteita käytetään älypuhelimissa ja muissa langattomissa tietoliikennelaitteissa. Kyoceran laaja SAW-laitevalikoima sisältää suodattimet ja duplekserit.

Liitimet

Liittimet ovat erittäin tärkeitä modernin elektroniikan komponentteja. Kyocera-liittimet täyttävät kaikkein korkeimmat vaatimukset, mukaan lukien äärimmäisen pienen koon ja korkeataajuisen toiminnan, mikä mahdollistaa elektroniikkalaitteiden toimintojen laajentamisen.

Elektroniikkakomponentit ja -laitteet (AVX)

Yhdysvalloissa toimiva AVX Corporation on Kyocera Group -konserniin kuuluva yritys, joka erikoistuu elektroniikkakomponentteihin. AVX:llä on vankka kokemus elektroniikkalaitteiden teknologiasta ja laaja tuotevalikoima, ja se lisää tuotekehitystään, valmistustaan ja maailmanlaajuista myyntiään.

Ultraminiatyyri-kideyksiköt IoT-käyttöön

Kideyksikön pienentäminen on perinteisesti vaarantanut sen suorituskyvyn. Kyocera on optimaalisella elementtisuunnittelulla ratkaissut tämän ongelman ja luonut yhden maailman pienimmistä* kideyksiköistä – antaen arvokkaan panoksen IoT-teknologian ja langattomien 5G-tiedonsiirtoverkkojen kehitykseen.

*Perustuu Kyoceran tammikuussa 2018 tekemään tutkimukseen.


Tulostimet

Kyocera toimittaa tulostuslaitteita ja niiden komponentteja, joissa käytetään digitaalisen kuvantamisen kolmea tärkeintä menetelmää: elektrofotografiaa, lämpötulostusta ja mustesuihkutulostusta. Kehittyneiden materiaaliemme ja käyttämiemme prosessiteknologioiden ansiosta tulostuslaitteilla voidaan tulostaa nopeammin ja erittäin suurta tarkkuutta käyttäen. Myös käytettävien tulostusmateriaalien valikoima on laaja. 

Lämpökirjoitinpäät

Kyoceran (lämpöherkkiä ja lämpötulostukseen käytettäviä) lämpötulostinpäitä käyttävillä laitteilla on useita sovelluksia, alkaen valokuvatulostimista aina viivakoodi- ja kuittitulostimiin asti.

a-Si valoreseptorirummut

Pitkäikäiset amorfisesta piistä valmistetut valoreseptorirummut kestävät erittäin hyvin kulutusta ja ne tuottavat erinomaisen valoherkkyytensä ansiosta teräviä, selkeitä kuvia suurella nopeudella.

Mustesuihkutulostuspäät

Mustesuihkutulostuspäät ovat laajassa käytössä kaupallisessa tulostamisessa, ja niitä käytetään niin mainoslehtisten kuin kuviollisten tekstiilien valmistuksessa. Olemme mukana alan kehityksessä tarjoamalla asiakkaille lyhytaikaiseen käyttöön soveltuvia ja tarpeiden mukaan räätälöityjä tulostuspalveluita.


Scroll to top