Tutkimus ja kehitystyö

Tutkimus ja kehitys

Kyocera-konsernilla on tutkimus- ja kehityslaitoksia, joissa tehtävä työ keskittyy materiaaleihin, komponentteihin, laitteisiin, järjestelmiin ja ohjelmistoihin. Kyoceralla on myös maailmanlaajuinen tutkimusverkosto, joka on erikoistunut tuotantoprosesseihin liittyvään teknologiaan. Työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme Kyocera-konsernin toimintaa hyödyntämällä monipuolisesti käytössämme olevaa edistyksellistä teknologiaa. Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme ja antaa oma panoksemme yhteiskunnan hyväksi.

Lääketieteellinen kehitys- ja tutkimustyö

Kyocera työskentelee kehittääkseen uusia terveyden arvioinnissa käytettäviä tuotteita ja teknologioita, joilla voidaan edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.

Valmistusteknologian kehittäminen

Kyocera kehittää uusia prosessiteknologioita ja valmistuslaitteita, joilla voidaan toteuttaa aiempaa tehokkaampia tuotantolinjoja. Tehokkaasti toimivat tuotantolinjat ovat teollisen tuotannon perusta. Näin voimme parantaa kustannuskilpailukykyä ja kerryttää samalla teolliseen tuotantoon liittyvää osaamista.

Laitteiston tutkimus ja kehitys

Kyocera kehittää alkuteknologioita luodakseen uutta arvoa mobiileihin käsilaitteisiin ja tiedonsiirtovälineisiin. Käytämme kyseisiä teknologioita tehdäksemme parannuksia ja työskentelemme edistääksemme seuraavan sukupolven mobiilien viestintä ja asiakirjaratkaisujen standardisointia.

Ohjelmistojen tutkimus ja kehitys

Kyocera kehittää omia ohjelmistoja sisällyttääkseen komponentteja ja laitteita koskevaan liiketoimintaansa mahdollisimman paljon arvoa. Se tukee yrityksen jatkuvia ponnisteluja luoda uutta liiketoimintaa ja johtaa usein huippuluokan ohjelmistoteknologioihin.

Järjestelmiin liittyvä kehitys- ja tutkimustyö

Kyocera kehittää laitteita ja järjestelmiä ympäristö- ja energia-alan ja autoteollisuuden käyttöön sekä uusille markkinoille hyödyntämällä monipuolisesti käytössään olevaa teknologiaa.

Komponenttien tutkimus ja kehitys

Kyocera suorittaa jo olemassa olevien sovellusten komponenttien tutkimusta ja kehittää samalla tuotteita, joilla on potentiaalia luoda aivan uusia markkinoita.


Tärkeimpien kehitys- ja tutkimusyksikköjen sijainnit

Tutkimus- ja kehityskeskus, Kagoshima (Japani)

Tutkimus- ja kehityskeskus, Keihanna (Kyoto, Japani)

Nakayaman toimisto (Yokohama, Japani)

Osaka Daiton toimisto (Japani)

KYOCERA Document Solutions HQ Tutkimus- ja kehityskeskus (Osaka, Japani)

KYOCERA International, Inc. (San Diego, U.S.A.)

AVX Corporation (Greenville, Etelä-Karoliina, U.S.A.)


Maailman johtava immateriaalioikeusyritys

Kyocera Group on yksi vuoden 2018 “Top 100 Global Innovators” -listalla luetelluista yrityksistä. Maailmanlaajuinen tietopalveluja tarjoava yritys Clarivate Analytics valitsee tälle listalle joka vuosi 100 yritystä ja tutkimuslaitosta niiden henkisen omaisuuden perusteella. Valinnassa painotetaan muun muassa patenttien määrää, patenttien menestymistä, maailmanlaajuista tutkimustoimintaa ja patenttien vaikutusta viittauksissa. Kyocera on vuodesta 2015 lähtien saanut tämän palkinnon neljä kertaa. Kyocera kehittää ja suojaa henkistä omaisuuttaan pitäen sitä avainasemassa olevana pääomana.