Tietoliikenne

Älypuhelimet

Kyocera tarjoaa laajan valikoiman älypuhelimia kaikkein vaativimmille käyttäjille – mukaan lukien lujatekoiset laitteet, jotka ovat vesitiiviitä, pölytiiviitä ja iskunkestäviä.

*TORQUE ja DIGNO ovat Kyocera Corporationin Japanissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

TORQUE® G03 (Japani)

DuraForce PRO (USA)

Android One X3 (Japani)

Android One S4 (Japani)


Tabletit

Tablettitietokoneista on tullut korvaamattomia apuvälineitä yksityiselämässä, koulutuksessa ja liike-elämässä. Kyocera-tabletit ovat vesitiiviitä, pölytiiviitä ja käyttäjäystävällisiä.

Qua tab QZ8 (Japani)

Qua tab QZ10 (Japani)


Feature phone -puhelimet

Kyocera on kehittänyt Kantan Keitai -toiminnepuhelimet ja muita erittäin kestäviä erikoispuhelimia, joiden käytettävyys on optimaalinen. Tarjoamme laajan mallivalikoiman, josta löytyy sopiva tuote kaikkiin tarpeisiin.

*TORQUE ja DIGNO ovat Kyocera Corporationin Japanissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

TORQUE® X01 (Japani)

DuraXV LTE (USA)

Kantan Keitai (Japani)

DIGNO® Keitai2 (Japani)


Esineiden Internet (IoT) ja M2M

Kämmentietokoneen kokoisissa IoT-laitteissamme on antenni, akku ja seitsemän eri anturia, jotka mahdollistavat luotettavan IoT-yhdistettävyyden kaupallisissa sovelluksissa – kuten etävalvonnassa, kuljetusten seurannassa ja maataloudessa. Nämä kestävät, korkealuokkaiset moduulit auttavat edistyneen IoT-yhteisön kehittämisessä.

*IoT: Internet of Things (Esineiden Internet), M2M : Machine-to-Machine (Laitteiden välinen järjestelmä)

IoT-laitteet (Japani)

IoT-moduulit/ tietoliikenne-moduulit (Japani)


Tietojärjestelmät ja telekommunikaatiopalvelut

Kyocera harrastaa liiketoimintaa informaatio- ja viestintäteknologian (ICT) alalla, telekommunikaation suunnittelussa, ympäristö- ja energiasuunnittelussa ja tarjoaa johtamisen konsultointipalveluja. Voimme auttaa ottamaan käyttöön ja käyttämään neljänlaisia järjestelmiä: informaatioalustoja, kommunikaation infrastruktuureja, harmonisoituja ekonomian ja ekologian infrastruktuureja ja yrityksen hallinta-alustoja.

Informaatio ja viestintäteknologia

Tarjoamme ICT-ratkaisuja paikallisiin tietojärjestelmiin, toiminnanohjausjärjestelmiin (ERP), turvallisuusratkaisuihin, pilvijärjestelmiin, edullisiin IoT-palveluihin ja digitaalisen markkinoinnin palveluihin. 

Telekommunikaation suunnittelu

Tarjoamme langattomien infrastruktuurien rakentamiseen, käyttöön ja huoltoon liittyviä palveluita, tiedonsiirron optimointiratkaisuja televerkkojen ylläpitäjille sekä runkoverkon tukiasemien rakennukseen ja toimintoihin liittyviä palveluita. 

Ympäristö- ja energiasuunnittelu

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kattavat julkisiin ja teollisiin aurinkovoimajärjestelmiin liittyvät palvelut, kuten suunnittelu, hankinnat, asennus, käyttö ja huolto. Yrityksellämme on vahva näyttö suunnittelu- ja asennusprojekteista sekä maa- että vesialueilla. 

Johtamisen konsultointipalvelut

Tarjoamme neuvontapalvelua Kyoceran ainutlaatuisen Amoeba-hallintajärjestelmän käyttöönottoon, perehdyttäen asiakkaat järjestelmän ominaisuuksiin, tarjoten käyttötukea ja helpottaen asiaankuuluvien tietojärjestelmien käyttämistä.

Scroll to top