Lääketieteellinen tekniikka ja ympäristö / muut

Aurinkoenergia

Kyocera on kehittänyt aurinkokennoja jo 1970-luvun alkupuolen öljykriisistä lähtien, jolloin se sitoutui parantamaan maailmaa uusiutuvalla energialla. Sen jälkeen olemme laajentaneet tuotantolinjaamme ja toimitamme aurinkovoimaa tuottavia järjestelmiä, varastointiakkuja ja energian hallintajärjestelmiä (EMS), jotka suojelevat globaalia ympäristöä ja alentavat yhteiskunnan hiilijalanjälkeä.

Aurinkoenergia-järjestelmät kotitalouksille

Tuotamme erikokoisia ja -muotoisia aurinkoenergiamoduuleja, jotka integroituvat esteettisesti erilaisiin kattorakennelmiin ja lisäävät samalla kokonaissähköntuotantoa.

Aurinkoenergia-järjestelmät julkiselle sektorille ja teollisuudelle

Kyocera-ryhmä tarjoaa integroituja uusiutuvan energian palveluja aurinkoenergiamoduulien tuotannosta alkaen aina järjestelmän suunnitteluun, asennukseen, käyttöön ja huoltoon asti. Järjestelmiämme käytetään sähkölaitosten aurinkoenergialaitoksissa sekä maan pinnalle asennettuna että kelluvana makean veden altaissa.

Kotitalouksien energiankulutuksen hallintajärjestelmät (Home Energy Management Systems = HEMS) (Japani)

HEMS-teknologia optimoi kotitalouksien energiankulutusta mahdollistamalla laitteiden virrankulutuksen valvomisen.

Litiumioniakkujärjestelmät (Japan)

Suositut litiumioniakkujärjestelmämme voidaan ladata yöllä – kun sähkön hinta on alimmillaan – to tämä minimoi kotitalouksien energiakustannuksia. Ne voivat toimia varavirtalähteenä sähkökatkosten varalta ja kotitalouksien aurinkokeräinten paikallisina akkuina.


Lääketieteelliset tuotteet

Valmistamme ortopedisiä nivelimplantteja, hammasimplantteja ja muita lääketieteellisiä tuotteita, joiden kehittämisessä olemme hyödyntäneet materiaalitekniikkaan ja pintakäsittelyyn liittyvää osaamistamme. Näin voimme omalta osaltamme parantaa lukuisten ihmisten elämänlaatua.

Kestävää ortopedian Aquala®-nivel-teknologiaa

Keraamiset BIOCERAM® AZUL-materiaalit lääketieteen käyttöön

AG-PROTEX®

AG-PROTEX on teknologia, joka tehostaa ortopedisten implanttien kiinnitystä ja antibakteerisia ominaisuuksia, mikä edistää implantin ja potilaan luonnollisen luuston yhteensopivuutta.

Hammasimplantit

*Aquala, BIOCERAM AZUL ja AG-PROTEX ovat Kyocera Corporationin Japanissa ja muualla rekisteröimiä tavaramerkkejä.


Korut ja keittiötarvikkeet

Ainutlaatuisella keramiikkakidetekniikalla Kyocera luo jälleenkiteytettyjä jalokiviä, jotka koostuvat samoista ainesosista kuin niiden luonnolliset vastineet. Olemme kehittäneet myös keittiötarvikkeita, jotka on valmistettu erittäin hyvin kulutusta kestävästä keramiikasta, ja muita tuotteita, jotka tuovat iloa arkeen.

Korut

Henkeäsalpaavan kauniinvärisiä ja täydellisen läpinäkyviä jalokiviä tuovat markkinoille Crescent Vert® ja muut tuotemerkit.

Keraamiset keittiötarvikkeet

Kevyet, ruostumattomat keittiötarvikkeet pysyvät pidempään terävinä ja ovat suosittuja helppokäyttöisyytensä vuoksi.

Crescent Vert® on Kyocera Corporationin rekisteröity tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa.


Hotellit

Hotelleihin liittyvä liiketoimintamme perustuu sitoutumiseen tarjota vieraanvaraisuutta sydämellisen hymyn kera. Kyocera pitää Kagoshimassa yllä korkealaatuista lomakohdetta, jonka on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Kisho Kurokawa. Se on ylellinen lomakeskus, jossa on mahdollisuus pelata golfia, käydä kuumissa lähteissä, uida ja käyttää muita Kagoshiman urheilumahdollisuuksia; tyylikäs hotelli Kyoton sydämessä.

Hotel Kyocera (Kagoshima, Japani)

International Golf Resort Kyocera (Kagoshima, Japani)

Hotel Nikko Princess Kyoto (Kyoto, Japani)

Scroll to top