Asiakirjaratkaisut

Tulostimet ja monitoimilaitteet

Kyocera tarjoaa laajaa tulostimien ja monitoimilaitteiden (Multifunctional product, MFP) valikoimaa aina kuluttajista suuriin yrityksiin. Laittee ovat sekä taloudellisia että ekologisia.    Pitkäaikaisen suorituskykynsä vuoksi tulostimemme ovat saavuttaneet hyvän maineen kaikkialla maailmassa.

ECOSYS-tulostimet

Kyoceran ECOSYS-tulostimet ratkaisevat kolme tärkeää ongelmaa samanaikaisesti. Ne on suunniteltu alentamaan ympäristövaikutuksia (ekologia), toimimaan mahdollisimman alhaisin käyttökustannuksin (taloudellisuus) ja integroitumaan helposti eri tietoverkkoihin (järjestelmät).

TASKalfa -monitoimilaitteet (MFP)

Jokaisen Kyoceran TASKalfa-monitoimilaitteen suunnittelussa on käytetty erittäin luotettavaa teknologiaa. Ne tarjoavat kattavaa asiakirjaratkaisuiden valikoimaa jokaiselle käyttäjälle.

Väriainepatruuna – ei kasettia

Kun väriaine loppuu, voit vaihtaa pelkän väriainepatruunan, ilman että sinun on vaihdettava koko värikasettia, joka sisältää mm. rummun jne. Tämä vähentää käyttäjän ympäristövaikutuksia, minimoi käyttökustannukset ja vähentää ympäristöjätettä.

Amorfiset pii (a-Si) rummut

Nämä valoherkät rummut on suojattu amorfisesta piistä (a-Si) ja amorfisesta hiilestä (a-C) valmistetuilla vahvoilla pinnoitteilla. Niiden käyttöikä on kaksi kertaa pidempi kuin tavallisilla malleillamme eli noin 600 000 sivua. 

PSLP-rummut

Kyocera on kehittänyt PSLP-rummun (rumpuyksikkö, jossa on positiivinen varaus), jolla voi tulostaa käyttöikänsä aikana luotettavasti 10 kertaa perinteistä OPC-kuvantamisyksikköä enemmän. Se kestää jopa 100 000 sivun tulostuksen, ilman että osia täytyy vaihtaa.

ECOSYS on Kyocera Corporationin rekisteröity tavaramerkki Japanissa ja muissa maissa.


Liiketoiminnan asiakirjaratkaisut

Kyoceran asiakirjaratkaisut tarjoavat käyttäjille tehokkuutta, alentavat kustannuksia sekä lisäävät tuottavuutta. Arvioimme ja kartoitamme huolellisesti asiakkaan nykytilanteen sekä käyttövaatimukset ja teemme jatkuvia parannusehdotuksia, jotta voimme osoittaa kustannustehokkuutta ja säästöjä. Haluamme jatkuvasti kehittää ja tehostaa käyttäjien asettamia vaatimuksia.

HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions)

MDS (Managed Document Services)

HyPAS on Kyocera Document Solutions Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa.


Kyoceran asiakirjaratkaisuille on myönnetty Saksan Blue Angel -palkinto

Vuonna 1992 esitelty Kyoceran ensimmäinen uuden konseptin ECOSYS-asiakirjatulostin FS-1500 kykeni tulostamaan 300 000 sivua vaatimatta muuta huoltoa kuin musteen lisäämisen. Seuraava versio kehitettiin vuonna 1997 ja se oli ensimmäinen tulostin maailmassa, jolle myönnettiin Saksan Blue Angel -ympäristömerkki. Siitä lähtien Kyoceran ECOSYS-teknologiasta on tullut asiakirjalaitteiden suorituskyvyn ja kestävyyden suunnannäyttäjä.

Scroll to top