Teollisuuden ja autoteollisuuden komponentit

Hienokeramiikkakomponentit

Kyoceran hienokeramiikkatuotteet ovat yrityksen perustamisesta lähtien olleet vertaansa vailla. Hyödynnämme monipuolisia tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantoresurssejamme ja valitsemme jokaiselle sovellukselle optimaaliset raaka-aineet ja tuotantomenetelmät. Kyoceran hienokeramiikkatuotteiden ainutlaatuiset ominaisuudet mahdollistavat läpimurtoja ja parannuksia useilla eri teollisuudenaloilla. 

Teolliset koneet

Hienokeramiikalla on fyysisiä ja kemiallisia ominaisuuksia, jotka ovat parempia metalleihin ja muoveihin verrattuna. Kyocera hyödyntää tätä paremmuutta tukeakseen maailman elinvoimaisimpien teollisuusalojen jatkuvaa teknistä kehitystä.

Ultravakuumituotteet

Kyoceran keraami-metallisidosteknologian avulla valmistetut komponentit antavat korkeaa luotettavuutta ultravakuumisovelluksiin erilaisten high-tech-tuotteiden valmistuksessa ja tieteellisen tutkimuksen aloilla.

Puolijohteiden prosessointi ja LCD-tuotteiden valmistuslaitteet

Kyocera valmistaa hienokeramisia tuotteita kehittämällä jatkuvasti materiaaleja. Käytämme hienokeramiikkaa äärimmäisen tarkkojen, lämmönkestävien ja kemiallista vakautta vaativien rakennekomponenttien valmistukseen. Se tehostaa piikiekon valmistusprosessia, mahdollistaa korkeammat piirien tiheydet ja parantaa LCD-tuotteiden valmistusta.

LED-tuotteiden safiirialustat

Erittäin luotettavia yksikiteisiä safiirialustoja käytetään muodostamaan galliumnitridikerros, jota tarvitaan LED-tuotteiden valmistuksessa.

Ferriittikomponentit

Kyoceran ferriittimateriaalit ja erittäin tarkat muovaustekniikat tukevat sähkölaitteiden pienempää kokoa mahdollistamalla pienemmät, paremman suorituskyvyn induktorit.

Kiinteissä oksidipolttokennoissa (Solid Oxide Fuel Cell, SOFC) käytettävä hienokeramiikka

Polttoainekenno mahdollistaa kaasussa olevan vedyn ja ilmassa olevan hapen kanssa reaktion, jolloin syntyy sähköä ja kuuman veden lämmityksen lähde. Kyocera on käyttänyt hienokeramiikkamateriaalejaan ja valmistusteknologioitaan luodakseen polttoainekennon ytimelle innovatiivisen solupinon luoden seuraavan sukupolven virtalähteen, jonka tehokkuudessa, kestävyydessä ja hiilidioksidipäästöissä on huomattavia parannuksia. 


Autoteollisuuden komponentit

Kyocera valmistaa lukuisia eri tuotteita autoteollisuuden sovelluksiin, joiden on oltava äärimmäisen luotettavia. Tuotteemme tukevat ajoneuvoissa olevien sähkölaitteiden nopeaa kehitystä ja tekevät autoista älykkäämpiä, turvallisempia, puhtaampia ja mukavampia.

Keraamiset hehkutulpat

Hehkutulppiamme käytetään laajalti käynnistys- ja pysäytysjärjestelmissä, joissa tarvitaan nopeaa lämmitystä, erinomaista kestävyyttä kuumissa lämpötiloissa ja pitkäkestoista luotettavuutta. 

Happianturil-ämmittimet

Anturilämmittimet saavuttavat käyttölämpötilan vain muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun kylmä moottori on käynnistetty, ja välittömästi sen jälkeen toimivat päästöanturit varmistavat, että pakokaasut ovat puhtaampia.

Pietsosähköiset pinot polttoainesuuttimiin

Nämä komponentit mahdollistavat äärimmäisen nopean vasteen ja tarkan polttoaineen syötön, mikä tekee dieselmoottorikäyttöisistä ajoneuvoista entistä puhtaampia.

Kameramoduulit

Korkea luotettavuus ja erinomaiset optiset anturit auttavat parantamaan ajoneuvojen turvallisuutta ja mukavuutta.


Nestekidenäytöt

Kyocera kehittää ja toimittaa nestekidenäyttöjä (LCD) autoteollisuuden tarpeisiin, missä tarvitaan pitkäkestoista luotettavuutta monenlaisissa käyttöolosuhteissa. LCD-tuotteillamme on lukuisia sovelluksia myös muilla markkinoilla, mukaan lukien telekommunikaatiolaitteet, testaus- ja mittausvälineet ja pelikonsolit.

Ajoneuvonäytöt

Kyoceran ainutlaatuinen teknologia tarjoaa uusia mahdollisuuksia autoteollisuuden näyttöjen toteutukseen. Käytössä on esimerkiksi mittareihin, lämpötilan säätöön, navigointiin ja peruutuskameroihin liittyviä ratkaisuja.

LCD-näytöt teollisuuden käyttöön

 Kyocera tarjoaa teolliseen käyttöön laajan valikoiman tuotteita, kuten esimerkiksi erittäin kirkkaita kosketusnäyttöjä.

Heijastusnäytöt lisäävät ajoturvallisuutta

Heijastusnäyttö heijastaa auton tuulilasiin tärkeät tiedot, kuten ajonopeuden ja navigointitiedot. Näin kuljettajan ei tarvitse siirtää katsettaan tiestä. Kyocera hyödyntää edistyksellisiä materiaaleja ja tekniikoita, joiden avulla voidaan valmistaa korkearesoluutioisia ja erittäin kirkkaita näyttöjä, jotka auttavat parantamaan ajoturvallisuutta.


Teollisuustyökalut

Lisäämällä paineilmatyökalut ja moottorikäyttöiset työkalut valikoimaamme vastaamme markkinoiden tarpeisiin monipuolisena teollisuustyökalujen valmistajana.

Lastuamistyökalut

Mahdollistamalla nopeamman ja tehokkaamman koneistuksen Kyocera-lastuamistyökalut soveltuvat käytettäviksi monilla eri teollisuudenaloilla, kuten autoteollisuudessa, raskaiden koneiden valmistuksessa ja lentokoneteollisuudessa.

Pneumaattiset ja moottoroidut työkalut

Tuemme asiakaskuntaamme tarjoamalla laajan valikoiman työkaluja eri teollisuudenaloille, kuten rakennuskone- ja autoteollisuuteen. Lisäksi valikoimassamme on kotikäyttöön ja tee-se-itse-miehille soveltuvia työkaluja.


Optiset komponentit

Toimitamme useita erilaisia optisia komponentteja, jotka vastaavat kuluttajan ja kaupallisten asiakkaiden tarpeita, ja keskitymme videovarusteiden ja ajoneuvokameroiden linsseihin.

Asfääriset linssit

Ajoneuvolinssit ja skannerilinssit

Optiset yksiköt tehdasautomaatioon ja lääketieteen käyttöön

Scroll to top